2012. november 27., kedd

Kedves Blogolvasó!

Örömmel jelentem be, hogy 2012.november 28.-án Angel című regényem kapható lesz. Hatalmas büszkeséggel olvastam Bencze Attila ajánlását, aki tökéletesen átérezte a regényem lényegét.

Előszó Bencze Attila tollából:

 Az Angel egy élettörténet. Tele a szerelem és élet ármányaival és viszontagságaival. Egy mai nő története, akinek szembe kell néznie a csalósások garmadával.

Két szerelmes történet párhuzamában ismerhetünk önmagunkra. Angel fájdalmain és töprengésein keresztül reflektál érzéseinkre. Sokszor tevődik fel benne a nosztalgikus kérdés, hogy mi lett volna ha...

Kádár Valéria kötete nemcsak szórakoztat, hanem válaszokat is ad azokra a kérdésekre, amelyekre talán még nem kaptuk meg a választ. Könnyed olvasmány, amelyet tiszta szívből tudok ajánlani, minden szerelmes és csalódott hölgynek.

De ugyanakkor megérthetjük azt is, hogy mit jelent egy nő életében a szíve alól előbúvó aprócska lény. Mi az, amit képesek vagyunk feláldozni érte. Mi az amiről képesek vagyunk lemondani az ő boldogulásáért.

Kádár Valéria kötete a mai nő regénye, hiszen olyan közelségben és tisztán szövi a történetek folyamát, amilyen közelségből csak a ma embere tapasztalhatja meg az élet furcsa de mégis áldásos mivoltát. 

A regény megrendelhető:

Ára: 1000 forint postaköltséggel 
megrendelhető: info@polusonline.com  vagy valerie.cooper.2011@gmail.com  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése