2013. május 3., péntek

Publikálás a NapSziget Online Kulturális és Művészeti Magazinban

Kedves Blogolvasó!

kulturális és művészeti magazin2013. május 2.-án publikálási lehetőséget kaptam a NapSziget Online Kulturális és művészeti magazin oldalán két versemmel. A Sötétségben toporogva és az érzelmek börtöne olvasható ide kattintva!

A rettegés hajnala

203.04.30.-ától rendelhető a Rettegés hajnala című bűnügyi antológia, amelyben a Gyilkos szerelem című novellám olvasható. A könyv 1500.- ért rendelhető az E-book Könyvház és Kiadótól. ide kattintva! Ez már a második antológia amibe a kiadó pályázatával sikerült publikálási lehetőséget nyernem.
2012.-ben a Szerető Szívek antológia volt az első megjelenésem az E-book Könyvház és Kiadónál. Az első erotikus novellám került a könyvbe A zongora érzéki dallamán címmel. Most megint egy új műfajban próbálhattam ki magam, és nagyon örülök, hogy a pályázatom elnyerte a tetszést, és lehetőséget kapott kiadásra.

A könyv e-book formában is rendelhető 1000.-ért a kiadó oldalán ide kattintva!


Az Éden Művészeti Hálózat "Jobb idők fényére várva" című pályázatán az Önsajnálat című versem döntőbe jutott. A döntőbe jutott versek az Éden Versklub irodalmi műsorában elhangoznak ami a Spinoza színházban kerül megrendezésre.
A döntőbe jutottak névsorát az Éden Művészeti Hálózat oldalán ide kattintva olvashatod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése