2013. augusztus 28., szerda

Ars Poetica Versklub harmadik találkozója


Kedves Blogolvasó!

2013. augusztus 23.-án rendeztük meg az Ars Poetica Versklub harmadik találkozóját, melynek helyszíne a Nagymező utcai Tuborg Csapoló adott otthont.
A harmadik találkozó családias hangulatban telt kis létszámban hat fővel, viszont remek verseket hallhattunk, és új emberekkel ismerkedhettünk meg. Büszke vagyok, hogy ilyen tehetséges emberekkel vagyok körülvéve. Valójában ami a legnagyobb pozitívum számomra az a kisugárzás ami mindenkiből árad... az egymás iránti tisztelet, az irodalom szeretete, és nagy fokú figyelem. Talán az alacsony létszámú találkozók ezért is eredményesek, mindenki intenzíven figyelt a másik mondanivalójára, versére. Felolvastuk azokat a verseket is akik nem tudtak eljönni, de megoldották a versírást a megadott szavakból, sőt nem csupán megoldották, hanem gyönyörű műveket alkottak a megadott szavakkal.
Elhangzott Sunil - Félárbócon című verse Vaskó Ági előadásában, Bakos Erika - Tabuk nélkül című műve is többek között, Alberti Györgyi pedig egy Kovács Ákos verset is hozott Nincsenek angyalok címmel.

A versklubbon elhangzott versek olvashatók az Ars Poetica Vers és Művészeti Klub oldalán ide kattintva!
Köszönet minden résztvevőnek az közös élményért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése