2014. június 11., szerda

Fordulj a fényfelé - az első antológiánk

Kedves Blogolvasó!


2014. június 7.-én tartottuk meg versklubommal az általam szerkesztett Fordulj a fény felé című antológiát. A rendezvény előkészületeiben nagy segítséget nyújtott Pásztor Attila, akinek a meghívására Szemerédi Bernadett színművésznő is közreműködött műsorunkban a meg nem jelent szerzők verseinek felolvasásával, énekkel és hegedűjátékával kápráztatta el a közönséget. A bemutató okozott számomra megható pillanatokat. Nem csupán azért, mert Dominik kísért zongorán miközben énekeltem, hanem a klubtagok bemutatkozásuk során éreztették velem, hogy van értelme működni a klubnak, és hogy értékelik az erőfeszítéseimet. Igazi kis csapat lettünk!

Zenei elemekben most sem volt hiány, Doktor Virág aki levelező tagunk Egerből érkezett, és az Ismerős arcok egyik dalát énekelte acapela zenei alap nélkül. A szülinapos Pásztor Attila saját népdallal készült. Dominik pedig a zongorajátékával ejtette ámulatba a közönségünket.
A meleg ellenére kellemes két órás műsor kerekedett, melynek végén dedikáltunk és szerényen megvendégeltük a résztvevőket.


A műsor résztvevői bemutatkoztak

Dominik a zongoránál én pedig a mikrofonnál!
Szemerédi Bernadett színésznő
Fordulj a fény felé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése